قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۵/۱۲ - ۱۳:۵۲
مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج

زائران در صورت تمایل می‌توانند از راه آبی به عتبات عالیات اعزام شوند

مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: توافقات اولیه برای اعزام زائران از راه‌های آبی به عتبات عالیات صورت گرفته است و از این پس زائران می‌توانند در صورت تمایل از مسیر آبی به عتبات عالیات اعزام شوند.

زائران در صورت تمایل می‌توانند از راه آبی به عتبات عالیات اعزام شوند

 

 

به گزارش سراج24: مسعود اخوان گفت: امکان اعزام زائران به صورت دریایی به عتبات عالیات فراهم شده است و در صورتیکه فرد یا گروهی درخواست اعزام دریایی داشته باشند این امکان وجود دارد که مسیر بندر خرمشهر تا بندر بصره را از طریق دریایی طی کنند.

وی ادامه داد: در آینده نزدیک اگر درخواستی برای اعزام از طریق مرزهای آبی وجود داشته باشد ما می‌توانیم مقدمات آن را فراهم کنیم و مشکلی وجود ندارد.

مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج تصریح کرد: در طول هفته  یک کشتی در روزهای محدود و با ظرفیت مشخص حرکت می‌کند که باید هزینه‌ها و روزهای حرکت از طریق مسئولان بنادر به ما اعلام شود تا برنامه‌ریزی‌ها برای اعزام‌های آبی انجام شود.

اخوان اظهار داشت: هزینه اعزام به عتبات عالیات از طریق دریایی بستگی به هزینه‌های اعلام شده دارد که اگر هزینه‌ها از هزینه اعزام با هواپیما کمتر باشد هزینه اعزام دریایی نیز کمتر می‌شود و هزینه اعزام دریایی از اعزام از طریق اتوبوس بیشتر می‌شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••